Vi söker minst 12 personer i Norrland

NORRLÄNNINGAR!

DU LÄR OSS ATT JOIKA OCH VI HJÄLPER DIG ATT LEKA?

Nu skall vi skapa en liknade grupp i Norrland som i Göteborg och Stockholm. 
Vi kommer träffas i Östersund måndagen den 20 april mellan kl 12.00-17.00.

VILL DU SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD TILLSAMMANS MED OSS, BRÖDERNA CHRISTER OCH JÖRGEN TRANBERG GENOM ATT LEKA MED OSS?

Vi söker minst 12 personer i Norrland och är Du en av dem så skall du läsa hela detta inlägg.
Denna lek kallar vi Ibland också för, jobb.
Men vi leker med 100 % seriositet av närvaro och medvetenhet att vår orientering är att förändra oss själv till ännu större kärleksfulla människor men vi är mycket priviligierade för vi,

ABSOLUT LEKER...

Vi har skissat 8 punkter som är de egenskaper vi önskar du skall ha. Det är oerhört viktigt att dessa kriterier uppfylls.
Här är de.

1. Orientering i Medvetandet att allt som skapas kan endast skapa från ett kärleksfullt ljust hjärta. Allt du gör görs alltid med ett större syfte bortom dig själv MEN aldrig avkall på att du bortser från dig själv så du blir endast lidande.

2. Erfarenhet att leda andra människor. Det här kan göras på så många olika sätt men denna erfarenhet är mycket viktigt.

3. Ett stort nätverk och ditt nätverk är du som människa betraktad som en äkta person. Alla vet att allt du gör har ett mycket större syfte än endast dig själv. Du är betraktad kärleksfull men kan inspirera till förändring.

4. Du är en team människa men är också självgående och vill lära dig allt vi Bröderna Tranberg kan och står för. Du behöver egentligen inte oss men förstår att vi kan höja din livskvalité tillsammans med alla människor i ditt nätverk.

5. Du kan leda och inspirera mindre grupper.

6. Du som endast ser möjligheter och fastnar inte i massa detaljer utan kan lätt parera mellan livets underbara utmaningar. Att vara i vardagliga dramor är ett faktum men du har tillgång att alltid vara i den större bilden.

7. Du som tror att du kan förändra världen med din insats. Kärleksfull Empati och Compassion är en självklarhet.

8. Du som vill leka och förstår att pengar är aldrig den primära drivkraften men pengar är en enorm möjlighet till skapa möjligheter för alla som ännu inte har den ekomiska möjligheten. En som förstår av erfarenhet att pengar kommer som en gudomlig bonus när skapandet görs från kärlek.
Förstår helt enkelt med ekonomiska möjligheter så kan vi skapa kärlek som innehåll men aldrig endast från den autonoma rädslan.

Om Du är rätt person så skall du meddela oss genom att du sänder mig en text på meddelande rutan på Facebook "Jörgen Tranberg"
Steg 1 är mellan 8 mars 2015 till 18 januari 2017.
Den 19 januari 2017 så börjar vi skapa steg 2.
Ni 12 personer så får du följande av oss.
Allt vi kan. Allt vi vet. Allt vi kommer kunna. Allt vi kommer kunna veta. Skapa ditt egna liv bortom dina drömmar. 
Tillsammans med oss så skall vi skapa Kärlek, Försoning, Medvetenhet, Compassion, Barmhärtighet och allt vi alla längtar till. 
Syftet är att från och med oktober 2015 skapar möjligheten att göra det vi har påbörjat ett...

UNIVERSAL HEART

Det vore oförskämt att inte nämna och tacka universum levande krafter som gav mig denna transformation av upplevelse av mitt liv så levande trots alla underbara insikter av utmaningar.
Vi har fått erbjudande att nå ut till miljoner människor och behöver Din hjälp! 
Har du dessa egenskaper så skall du skriva till mig, Jörgen Tranberg. Du skall kunna komma till Östersund och avvara tid mellan kl 12.00-17.00. 
Vi ordnar ett ställe i Östersund och måndagen den 20 april träffat du mig, Jörgen Tranberg.
Det vi kan utlova dig. 
Ditt liv kommer förändras och du kommer känna djupt det jag upplever.

Tacksamhet. Djup äkta Tacksamhet känner jag...

Så, lär oss Joika! 

 
#1 - - Oliver Troll:

Hej,

Detta låter spännande. ;)

Mvh Oliver