"Hjärtats väg - att hela och helas med kärlekens kraft"

För ett år sedan vandrade jag, som så många gånger förut, i skogarna runt vårt landställe i Roslagen. Jag var trött efter ett intensivt arbete med att få "Modern mystik" klar, och det var bara dagar innan den skulle publiceras. Nytt skrivande var det sista jag ville tänka på, men när plötsligt orden "Hjärtats väg - att hela och helas med kärlekens kraft" formulerades inom mig, förstod jag att en ny uppgift väntade, och att den dessutom var av den otåliga sorten.

Jag bävade. Att skriva om kärleken, kunde uppgiften bli större än så? För mig själv formulerade jag en önskan om hjälp, och skickade ut den i universum. En vecka senare blev jag medbjuden på ett seminarium av en vän. Föredragshållaren hette Jörgen Tranberg, och var för mig en då okänd person. När jag under dagen lyssnade på vad han hade att berätta om hjärtat och den villkorslösa kärlekens kraft, om människans tillblivelse och om vår koppling till universum, förstod jag att jag hittat den hjälp jag bett om.

Tillsammans har Jörgen och jag nu skrivit den bok som blivit den avslutande i min trilogi om människans dolda potential.

Vår gemensamma process har varit präglad av ett djupt personligt utforskande, där vi båda – på olika sätt och olika håll – gett oss in i ett sökande efter svaren på vad kärlek egentligen är. Det vi fann var häpnadsväckande. I mötet mellan vetenskap och mystik vecklade kärlekens helande kraft ut sig som en gnistrande vision. Vi har gjort vårt bästa för att tillsammans spegla och förmedla den.

Den 12 september bjuder vi nu in dig till ett heldagsseminarium i Göteborgs Folkets hus. Temat är Hjärtats väg. Vi vill dela berättelsen om det äventyr som boken blivit, men framför allt vill vi, genom att dela våra egna personliga erfarenheter och kunskaper, vetenskap och mystik, inspirera dig att själv våga ta steget ut på ditt eget hjärtas vackra väg.

Vi hälsar dig varmt välkommen till en mycket speciell dag!

KAJSA INGEMARSSON

Boka din biljett på Ticnet, så ses vi den tofte!
OBS! Du kan boka ett signerat ex av boken på samma gång!
http://www.ticnet.se/…/universal-heart-hjartas-vag-b…/389377

 

TACK ÖSTERSUND

MED SKÄGGET PÅ PLATS, RÖDA PRICKEN I TREDJE ÖGAT OCH KVARKAR SOM FASTNAT I SKÄGGET SÅ HAR NI NU ER NYA GURU.

Låt mig få presentera den nya UniversalHeart kram-gurun som skapat kram-sekten alias Christer Tranberg har äntligen kommit ur sin garderob.

Ååååhhh vad vi alla har väntat på vår Guru.

Allvar, tunga ämnen med underbara skratt i relation Compassion ger människan till att känna hoppfullhet i sin enkelhet.

Tack Östersund för absoluta helt underbara vackra dagar och nu har vi släppt biljetterna till Östersund som börjar den 26 september. www.universalheart.se

Varmt välkomna så kommer vår nya guru med nya kvarkar till hösten

 

Skapa och förverkliga en varaktig vision

Denna lördag-söndag så är det sista möjligheten till att få känna på vad hösten kommer ges för möjlighet.

Östersund på OSD Folkets Hus - Arnjothallen så får de besök av oss Bröder, Tranberg och där vi erbjuder 2 dagars kursen Allt har en medvetenhet.

Den har besökts av 950 personer sedan maj månad. Det finns få biljetter kvar denna helg så har du intresse skall du PM mig.

Och det som komma skall under hösten är http://www.universalheart.se/mentorutbildning/

Vad som är så kul är att Göteborg och Stockholm börjar bli fullsatta och sannolikheten är att även Östersund blir fullsatt efter helgens kurs.

Skall bli så spännande och väcka 1200 människors potential tillsammans med oss Bröder plus ca 30 tal gästföreläsare och bygga ett morfiskt fält. Vi skall göra en forskningsstudie för att på visa att miljöer har stor betydelse för vår hälsa. Det har också redan utvecklat 4 fantastiska möjligheter som kommer erbjudas till alla deltagare.

Endast lycka känns finns när möjlighet ges att förmedla inre visdom med vetenskapliga förklaringsmodeller.

Dela gärna.