Låt inte automatiken stoppa dig....Låt flödet göra dig nyfiken på Dig..

IDAG INSÅG VI ATT VÅRT MIND BEGRÄNSADE OSS

Vi har bestämt att vill endast leka med fler personer.

Mina möten idag med min vän, Mikael Samuelsson, hela kvällen med min bror, min son Adam. Och tillsammans med ett avgörande Skype möte med andra sidan jorden så inser vi att vi behöver fler människor.

VI VILL ATT NI 12 PERSONER SKALL DUPLICERA ER.
IDAG HAR VI STRUKTURERAT OM SÅ ATT VI BEHÖVER 24 PERSONER.

Ni är sagolikt många som har hört av er. Vi vill att ni skall fortsätta! Fortsätt och senast torsdag sätter vi en deadline.

Ni är ju givetvis oerhört många som vill veta all information med en gång. Givetvis vill ni få all information med en gång. 
Det förstår vi, och men tänk er själva. Vi frågar er om ni vill träffa oss den 7 februari och önskar då 4 timmar! Absolut minimum av 4 timmar för att presentera hela visionen. Det gör det absolut omöjligt att presentera hela med några rader på FB. Bara helt enkelt omöjligt!

Vi vill endast vara säker på att ni som kommer till oss har valt rätt miljö. Ni har valt oss!

Om man är mig och har en mycket nära relation till kvantfysisk och neuropsykologi. Vad vi gör är att vi skapar oerhört medvetna texter så universums lagar skapar flöde men det behövs vårt medvetande. 
Ni med oss skall skapa flöde, ibland kallas det också för olika bosoner, elektron spinn som reagerar med matematiska ekvationer. 
Känn hur ni reagerar och just där kan vi skapa allt rätt för oss alla!

Alla ni som känner oss vet att vi gör alltid allt från hjärtat. Aldrig annat!

Vår egna drivkraft är alla 8 punkter. 
Vi är där... Vi har inte varit där men nu är vi där. De 8 punkterna är vetenskapligt bevisad att just den personen kan leda, stödja och inspirera andra människor till ett kärleksfullt hjärta. Det är vetenskap.

Ni alla som känner oss vet att vi Bröder vill verkligen skapa en MedMänsklig värld men då måste vi finna strukturer som är hållbara.

Ni skall få lite mer information.
Allt började med att jag blev erbjuden att nå ut i världen med start 2017 till minst 250,000 människor men med en möjlighet till 650,000 människor. Och idag finns erbjudande att nå ut till miljontals människor.

Det kan man inte göra själv... Det måste göras med andra i mycket organiserade strukturer och ta det stegvis.

Vi därför börjar med Sverige från och med oktober 2015 för att därefter tillsammans med alla nationaliteter skapa samma möjligheter.

SKAPA VÄRLDEN NÅGOT MER MEDMÄNSKLIG (Compassion) I MERVETENHET ÄR VÅR MÖJLIGHET.

Men låt oss leka fram denna möjlighet.

När möjligheten möjliggörs så förstår vi att budskapet vi sprider är inte endast för ett fåtal. Det är för alla som säger JA och skall då finna sina egna strukturer och platser.

Hela serien Universal Heart är ett experimentell försök där vi vill ha roligt i all mänsklighet.

Lära oss om den 
sanna - osanna kärleken.

Vi hade kunnat oerhört lätt kontakta endast dessa 24 personer från vårt egna nätverk men vi fortsätter i samma omöjliga anda.

SKAPA MILJÖER AV DET OMÖJLIGA OCH SÄTTA IHOP FRÄMLINGAR SOM TILLSAMMANS FRÅN SCRATCH SKALL FÅ GUIDA ALLA MÄNNISKOR.

Ni alla som känner oss vet att vi gör allt av rätta anledningar och drivs av rätt inre kompass. 
När vi båda Bröder bestämde oss att säga JA då väljer vi att inte finna en egen "nödutgång"

Vi endast vill finna 24 personer som stödjer denna vision.

Nu skall jag njuta av min försenade kvällskopp kamomill tea och sannolikt somna med den i handen.

Därför texten på bilden passar så fint till oss alla som vill veta allt innan vi utforskat oss själva. Först måste vi skapa rätta miljöer. Just där kan det bli oerhört vackert.

Låt inte automatiken stoppa dig. 
Låt flödet göra dig nyfiken på Dig...

 

 

VILL DU SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD TILLSAMMANS MED OSS?

VILL DU SKAPA EN BÄTTRE VÄRLD TILLSAMMANS MED OSS, BRÖDERNA CHRISTER OCH JÖRGEN TRANBERG GENOM ATT LEKA MED OSS?

Vi söker 12 personer och är Du en av dem så skall du läsa hela detta inlägg.

Genom att leka med oss kan vi utlova en kraftigt förhöjning av biokemiska ämnen så som 
Acetylkolin
GABA
Dopamin, adrenalin, serotonin tillsammans med oxytocin, DMT, och tillsammans med ämnet Isirin genom att leka med oss. 
Vi kan även utlova en förändrad hjärna genom din neuroplacticitet. Du kommer även få en förändrat hjärta där Compassion/MedMänsklighet är då ett varande i din vardag.

Ibland kallar vi vår lek också för, jobb.

Allt dessa biokemiska ämnen här kommer jag ta upp kvantfysisk på Universal Heart eventet den 21 februari.

Men, nu till informationen om detta inlägg.

Vi i betraktar vårt jobb med en enorm passion som gör...

Vi leker!

Men vi leker med 100 % seriositet av närvaro och medvetenhet att vår orientering är att förändra oss själva till ännu större kärleksfulla människor men vi är mycket priviligierade för vi,

ABSOLUT LEKER...

Men nu har vi skapat en struktur där vi Bröder söker 12 personer och Du kanske är en av dem?

Vi har gång på gång visat att allt är möjligt för vi ni tusentals människor har berört oss gång på gång. Allt är endast vi själva som skapar MEN vi behöver alltid stödjande miljöer. Miljöer med ljus, kärlek men vi måste också ha miljöer som hjälper oss med strukturer. Fungerade strukturer som är anpassad till din betraktande verklighet.

Ljusa kärleksfulla miljöer med polaritetens verklighet gör att strukturer behövs. Men strukturer men ljusa kärleksfulla miljöer gör att strukturer som känns lekfulla. 
Vi därför söker 12 medarbetare som inte skall jobba under oss men med oss, och som har följande.

1. Orientering i Medvetandet att allt som skapas kan endast skapa från ett kärleksfullt ljust hjärta. Allt du gör görs alltid med ett större syfte bortom dig själv MEN aldrig avkall på att du bortser från dig själv så du blir endast lidande.

2. Erfarenhet att leda andra människor. Det här kan göras på så många olika sätt men denna erfarenhet är mycket viktigt.

3. Ett stort nätverk och ditt nätverk är du som människa betraktad som en äkta person. Alla vet att allt du gör har ett mycket större syfte än endast dig själv. Du är betraktad kärleksfull men kan inspirera till förändring.

4. Du är en team människa men är också självgående och vill lära dig allt vi Bröderna Tranberg kan och står för. Du behöver egentligen inte oss men förstår att vi kan höja din livskvalité tillsammans med alla människor i ditt nätverk.

5. Du kan leda och inspirera mindre grupper.

6. Du som endast ser möjligheter och fastnar inte i massa detaljer utan kan lätt parera mellan livets underbara utmaningar. Att vara i vardagliga dramor är ett faktum men du har tillgång att alltid vara i den större bilden.

7. Du som tror att du kan förändra världen med din insats. Kärleksfull Empati och Compassion är en självklarhet.

8. Du som vill leka och förstår att pengar är aldrig den primära drivkraften men pengar är en enorm möjlighet till skapa möjligheter för alla som ännu inte har den ekomiska möjligheten. En som förstår av erfarenhet att pengar kommer som en gudomlig bonus när skapandet görs från kärlek.
Förstår helt enkelt med ekonomiska möjligheter så kan vi skapa kärlek som innehåll men aldrig endast från den autonoma rädslan.

Om du är denna person så skall ni få vara med och skapa vår vision där du kommer få vara den inre kärnan av strukturen men som byggs på ljus och kärlek. Vår vision är vad vi alla längtar till. Det som skapade oss. Kärlek för Mänskligheten. Men vår vision har flera del-visioner.

Ni kommer få vara med och skapa steg 1-2 och steg 3 och punkt 1 är den röda tråden i allt vi tillsammans skall skapa.

Steg 1 är mellan 7 februari 2015 till 18 januari 2017.

Den 19 januari 2017 så börjar vi skapa steg 2.

Om Du är en av dessa 12 människor så skriv till mig, här på FB, i meddelande rutan.

Om du inte blir uttagen som en av dessa 12 personer, så spelar det ingen roll för efter dessa 12 personer så behöver vi ytterligare 66 personer.

Dessa 66 personer kommer bli engagerad från och med mars 2015.

Dessa 66 personer så behöver du inte ha alla dessa 8 punkter men du skall ha minst 1 av dem, och en enorm drivkraft att äkta vilja närma sig alla 8 ovan nämnda punkter.

Ni 12 personer så får du följande av oss.

Allt vi kan. Allt vi vet. Allt vi kommer kunna. Allt vi kommer kunna veta. Skapa ditt egna liv bortom dina drömmar.

Tillsammans med oss så blir vi 80 personer och där
skall ni alla 78 personer skapa Kärlek, Försoning, Medvetenhet, Compassion, Barmhärtighet och allt vi längtar till.

Ni 80 personer kommer få strukturer där vi från och med oktober 2015 skapar möjligheten att göra det vi har påbörjat ett...

UNIVERSAL HEART

Ni alla andra som inte tillhör dessa 78 personer spelar ingen roll för ni kommer ändå få precis allt av oss ändå med start hösten 2015.

Det vore oförskämt att inte nämna och tacka universum levande krafter som gav mig denna transformation av upplevelse av mitt liv så levande trots alla underbara insikter av utmaningar.

Både min bror och jag kommer från bakgrunder med tidiga svåra underbara utmaningar. Så möjligheten till allt det här som läggs framför våra fötter är endast i betraktelsens helt omöjligt.

Det är just där, möjligheten finns, i det (o)möjliga...

Ni 78 personer kommer finna tillsammans med oss Bröder kunna ge allt jag har nämnt till 600-700 personer.

Vi 600-700 personer kommer bli ca 6000 personer, 2017 runt hela världen. Vi bygger ett Kärleksfullt Medvetet UNIVERSAL HEART där mittlinjen som ett hjärta utgår från Sverige.

Möjligheten gavs till mig förra veckan i konkret strukturer. Den 1a personen jag gick till är den som alltid kärleksfullt accepterat mig precis så jag är. Men alltid guidat mig till att ta ansvar och bli en bättre människa. Personen är min bror, Christer Tranberg.

Har du dessa egenskaper så skall du skriva till mig. Du skall kunna komma till Göteborg den 7 februari och avvara tid mellan kl 13.00-17.00. 
Vi bokar bord på en central resturang och har en lååång lunch. Du träffar oss båda.

Det vi kan utlova dig. 
Ditt liv kommer förändras och du kommer känna djupt det jag upplever.

Tacksamhet. Djup äkta Tacksamhet...

 

 

Dags för Universal Heart webinar 28 jan kl.17.30-20.00

Dags för Universal heart webinar 28 jan kl.17.30-20.00.

Nu är det dags igen för ett härligt webinar med Universal heart anda. Vi går nu tillsammans mot ljusare tider och mer inre balans. Var med och inspireras av Jörgen Tranberg, Bröderna Tranbergs och Anders Nilsson, Heartmath Scandinavia. Både Jörgen och Anders kommer att bjuda oss på nya spännande fakta, inspiration och träningstips för inre balans utöver det vanliga. Vi ser fram emot en härlig kväll med fantastisk Universal heart energi tillsammans med dig.

Vi kommer bjudas på personlig utveckling, ny forskning,, spännande teorier och en hel del humor...Välkomna:)

För anmälan:
För dig som redan bokat alla 4 Universal heart webinar ingår detta webinar kostnadsfritt. Registrera in dig på länken nedan.

100 kr:
För dig som ej är inbokad på Universal heart webinaren kan nu medverka på detta spännande webinar för 100 kr/pers. Registrera dig på länken nedan och gör din inbetalning till

Bank giro nr: 5673-5152 , obs! Märk betalningen med ditt namn så vi kan registrera din betalning. Tack!

Registrera dig här:
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/6328779397894359554