Webinar med Howard Martin, Jörgen Tranberg och Anders Nilsson

Lyssna på världsföreläsaren Howard Martin, Jörgen Tranberg och Anders Nilsson - 15 April webinar- Mitt sanna jag DEL 2

De internationella medier har kallat Howard Martin till en av de mest övertygande röster i vår tid, en sann evolutionär ledare, en pionjär inom ny intelligens. Nu träffar vi honom live tillsammans med Jörgen Tranberg och Anders Nilsson med en härlig Universal heart anda. Howard Martin - En av grundarna till Heartmath, strategisk utveckling, HeartMath LLC "Författare, talesman, Business Executive och musiker,"

Webinarkurs 15 april - Mitt sanna jag 2015 DEL 2!

Vill du lära dig mer om din intuitiva intelligens?
Känner du att du närmar dig mer av ditt sanna jag (ditt original)?

Du vet när du upplever en tydlig riktning i ditt liv där din kompetens, intuitiva förmåga och vilja har en tydlig mening. När ditt hjärta och hjärna samspelar i synk och du har full energi. Nu går Universal Heart in på den del av processen där vi kommer att fokusera i ett större Globalt perspektiv. Ge verktyg för att träna upp vår intuitiva intelligens så vi lättare kan följa vår inre väg.

Den 15 april fokuserar vi på Mitt sanna jag 2015 del 2. Tillsammans med Jörgen Tranberg, Bröderna Tranbergs, Naturläkare med kvantfysik kompetens, Anders Nilsson, Heartmath Scandinavia, Ordförande Nordiska hjärtkoherensföreningen och världsföreläsaren Howard Martin, grundare av The institute of Heartmath i USA och författare till Best-säljaren "The Heartmath solution". Dessa 3 vana inspiratörer kommer att guida oss kring medvetandet om vårt sanna jag. Vi kommer få genomföra praktiska övningar för inre balans. Vi kommer att knyta samman HRV Träning, globala/lokal påverkan, kvantfysiska lagar med biokemiska processer för att inspirera fram vårt - Sanna jag i ett globalt perspektiv 2015.

Vill du också vara med.

Anmälan för 2 webinarer:

Webinar DEL 2: 15 april kl.17.30-20.00

För anmälan:

För dig som redan bokat alla 4 Universal heart webinar ingår detta webinar kostnadsfritt. Registrera in dig på länken nedan. 
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/6020971117939367426

150 kr:

För dig som ej är inbokad på Universal heart webinaren kan nu medverka på detta extra unika globala webinar för 150 kr/pers. Om ni önskar plats så vänligen mejla till info@tranbergs.net och vänligen betala 150 kronor till PG:112274-6, Bröderna Tranberg.

Hjärtligt hälsning

Anders Nilsson, Heartmath Scandinavia

Jörgen Tranberg, Bröderna Tranbergs

Howard Martin, Heartmath USA

 
 
 
 
 

DET TAR 66 DAGAR TILLS DET BLIR ENKLARE


Simon Kachoa: 

Jörgen Tranberg är utbildad läkare i USA med spetskompetens inom neuropsykologi, kvantfysik tillsammans med filosofiska tankegångar gällande personlig utveckling. Han har både forskat och föreläst i 25 år runt världen hur människans psyke är kontrakterad.

Kunde inte sagt det bättre själv!

https://www.facebook.com/video.php?v=10152657892385825

Man hamnar i ett destruktivt beteende där man till slut inte ens letar efter en väg ut. För man tror inte att den finns.

Jag gick runt och trodde det i flera år.

Men jag bestämde mig att det finns, jag ska och jag kan. Jag lyckades bryta detta mönster och som Jörgen Tranberg förklarar.

Det tar 66 dagar tills det blir enklare.

KÄMPA - DET ÄR VÄRT DET!

Tusen tack Jörgen Tranberg för en otroligt lärorik föreläsning, en av dom bästa jag varit på!

www.180grader.se

 

DIT HJÄRTAT LÄNGTAR FÖRELÄSNING MED JÖRGEN TRANBERG OCH KATARINA MANNHEIMER AHLSTRÖM

Första gången någonsin har jag nöjet att föreläsa tillsammans med den oerhört kunniga Katarina Mannheimer Ahlström, PhD den 16 april mellan 18.30-21.00 på Trädgården i Göteborg.

Det erbjuds också ett mingel med oss och varandra.

NU KAN DU FÖRBESTÄLLA DIN BILJETT INNAN DE SLÄPPS PÅ TICNET genom att anmäla dig till jorgen@tranbergs.net

I mejlet berätta hur många biljetter du önskar.

Jag har läst Katarinas bok 
"Dit hjärtat längtar" som vi har valt som rubrik denna aftonen. Denna bok är en oerhört berörande och som blandar det jag själv representerar naturvetenskap, filosofiska och spirituella tankegångar.
Teman denna afton är längtan, ego, medvetenhetsutveckling och hur skapar vi en energistark kropp för att utveckla vår närvaro och medvetenhet.

Det här kommer bli fullsatt så jag ger mitt nätverk en möjlighet att reservera biljetter.

Varmt välkomna till en oförglömlig afton! Biljetter är tillgängliga på länken nedan