Goda vibbar sprider sig som ringar på vattnet...

För mig ger det otroligt mycket positiv energi att vara med en dag då och då på elevkliniken. Jag har fått mitt diplom så jag är bara där "lite extra" nu och när tillfälle dyker upp och för att det får just mitt hjärtas magnetiska fält att höja sig drastiskt.

Det ger mig extra energi på andra områden i livet också. Till och med en del av de klienter som tar emot hemma tycks få som ett energilyft. Det är precis som om dom kan ta del av vibbarna av inre glädje, lätthet, flow och vill röra sig mer mot det. Under de timmar jag är på elevkliniken får jag ofta in flera bokningar via mail, sms och telefon till min lilla praktik hemma - och utan att jag "gör någonting" även helt nya klienter hittar till mig...och sedan när det blir vardag igen och jag går in i vanliga motstånd då är det ofta några klienter som bokar om sin tid, byter dag eller ändrar. Precis så som det ska vara. Ebb och flod och allt tycks ha sina egna intelligent dirigerade rytmer.

 

 
När man är ny på någonting, som när man håller på att lära sig något nytt eller bygger upp sin verksamhet, eller kanske drabbats av någon tillsynes övermäktig svårighet i livet så kan det vara lätt att drabbas av missmod då och då. Man kanske upplever att man gör väldigt stora ansträngingar som inte alltid ser ut att ge så mycket eller så varaktigt resultat. Då är det lätt att hamna i stagnation och börja tvivla på sig själv och sin vision.
Vi vet om att de allra flesta människors biokemi fungerar så, forskning har bekräftat det också. Vi förstår också att efterfrågan och behovet är enormt nu för många människor vill och längtar efter att få tillgång till ny kunskap och sammanhang som ger dem mer möjligheter att fylla på med positiv energi och förverkliga sin vision. Alla är unika och vi vill inspirera alla att hitta sitt eget sätt leva sin sanning och glädje.  
 
Jag trivs på elevkliniken för det fyller på just mig med lätthet och glädje! Eva Remmert som är vår handledare på elevkliniken i Göteborg har haft öppet som vanligt, varannan måndag hela sommaren och det har i stort sett varit fullbokat med klienter varenda gång.

Jag kommer så väl ihåg den där eftermiddagen i januari när jag med osäkra händer mötte mina allra första av klinikens klienter. Både Eva och klienterna hade sådant tålamod och tillit och det var uppenbart att det var en win-win- situation. Klienterna fick förmånligt pris på behandlingen och vi elever fick möjlighet att omsätta våra kunskaper i praktiken. Och resultaten kom.

Det absolut roligaste var och är fortfarande att få egen erfarenhet av att klienter får förbättringar i stort och smått och att se att de små kanske ibland omärkbara effekter av en enda behandling väldigt ofta tycks ge stora skillnader med återkommande behandlingar över tid. 

Det få klienter som kommer bara en enda gång, de allra flesta köper 5-kort. Nya klienter hittar ofta till elevkliniken efter att ha fått tips från en tidigare klient som kanske är en bekant, familjemedlem eller kollega till dem och från tips av terapeuter och elever. Hjärtats magnetiska fält ökar när glädje och omtanke delas med flera. Goda vibbar sprider sig som ringar på vattnet i stort och i smått.

 

 

När många hjärtan vibrerar i resonans samtidigt så kommer det att bli betydligt enklare för alla att höja sitt hjärtas magnetiska fält. Det är det som också är drivkraften för att sprida informationen om Universal Heart. Intresset är enormt för biljetterna som släpps imorgon - fredag den 1:a augusti. Det är verkligen många som har hört av sig eller allmänt bara känner att det är något stort på gång här som kommer att göra skillnad...
Det är jätteroligt! 

 

Självklart är du välkommen till elevkliniken i Göteborg eller Stockholm också om du vill, eller till någon annan som du känner att du är i harmoni med. Allt vill röra sig mot mera kärlek nu - så mycket som det i varje stund har förmåga till. 

 

Följ ditt eget hjärta och gör det som får just ditt ljus att skina lite extra. Hitta dina oaser i tillvaron där du kan fylla på positiv energi. Du är värd det! 

Sanaz och jag finns här som en extraresurs så kontakta oss gärna om du önskar det.

 

Men all kärlek från Ida

Hedersgäster: Caroline och Cancerdrabbade Mickael Edlund

Hedersgäster: Caroline och Cancerdrabbade Mickael Edlund

Läs mer deras egna berörande ord.

 

Mitt namn är Caroline och jag bor på Gotland tillsammans med min man Micke och våra barn Elton, 5 år, och Enya, 2 år.

Vi flyttade till Gotland för 10 år sedan, och blev blixtförälskade i ön. I januari 2009 flyttade vi in i vårt egenritade hus i Tofta söder om Visby. Vår son föddes i februari samma år och familjelyckan var total. Men ett par månader senare började Micke må dåligt. Det började med vad vi trodde var en panikångestattack. Micke fick medicinering, trots att ingen undersökning gjordes. Attackerna kom tätare och tätare och under sommaren blev han inlagd på psyket för observation. Det kändes så märkligt, både Micke och jag var övertygade om att det inte var något fel på hans psyke, han är den mest stabila person jag känner. Vi krävde en skallröntgen, något som läkarna inte var alls pigga på att göra. Tillslut gav de med sig, jag gissar att de var trötta på vårt tjat. 

 

Dagen då vi fick beskedet kommer jag aldrig att glömma. ”Har du funderat något på vad det kan vara?” frågade läkaren. ”Ja, det värsta scenariot är väl om det var en tumör” skojade Micke. Och jag minns hur jag nästan skrattade med, det var ju så löjligt långt borta. Läkarna på psyk hade ju sagt att Micke var 30 år för ung för att ha en hjärntumör. ”Så du har tänkt tanken i alla fall?” sa läkaren. Och då blev allt svart. Hela vår värld rasade. Elton satt som ett litet ljus i vagnen, 6 månader gammal. Jag säckade ihop och fick lägga mig på britsen i rummet, medan sköterskan hämtade lugnande till mig. 

 

Sedan dess har Micke gått igenom tre operationer, en strålbehandling och nu i sommar genomgår han sin första cellgiftsbehandling. Var tredje månad har han gjort en röntgen och mottagit nya besked, ibland bra och ibland dåliga. Att försöka få till en fungerande vardag där emellan har varit en stor utmaning.

 

Sommaren 2013 fick vi av goda vänner höra talas om Stödkompisarna, en patientgrupp i Göteborg. Med Stig Dahlgren i spetsen anordnade de parkurser för cancerdrabbade och deras respektive ute på Brännö. Vi sökte, kom med, och tyckte det var helt fantastiskt. Stig tillsammans med sin underbara grupp terapeuter gav oss hoppet tillbaka, och fick oss att se framåt igen. Vi har efter det haft fortsatt kontakt med både Stig och de andra terapeuterna, och när vi fick höra att Stödkompisarna anordnade en helg tillsammans med Jörgen Tranberg på temat ”Tankens Kraft” i Uddevalla, var vi inte sena att hoppa på. Och det var helt fantastiskt! Jörgen gick igenom grundläggande embryologi (som jag ärligt talat kände var lite överkurs just i den stunden, men som jag senare förstod var väldigt viktigt för att förstå sammanhanget), kroppens alla hormoner, cellernas rörelse och vibrationer, proprioreception (dvs kopplingen mellan centrala nervsystemet, hjärtat och de enskilda cellerna), magkänsla mm. Mycket avancerade områden, som Jörgen har en otrolig förmåga att förklara på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Vi sög i oss som svampar av all information Jörgen gav oss. Micke hade också förmånen att inför resten av gruppen få testa på en behandling av Jörgen. En mäktig upplevelse både för Micke och för oss som såg på, jag tror inte att ett öga var torrt efteråt.

 

Jörgen är i grunden doktor i komplementär medicin med enorm kompetens och erfarenhet, som han kombinerar med sina kunskaper inom den koplemenära medicinen,  och det gör att vårt förtroende för honom är väldigt stort. Att allt han lär ut dessutom är grundat i forskning, gör det hela än mer intressant.  Kort sagt var dagarna med Jörgen en aha-upplevelse för oss, och vi kände oss stärkta av tanken att vi faktiskt kan påverka hur vi mår i mycket större utsträckning än vad vi vetat om tidigare. 

 

Som avslutning på dessa dagar fick vi flera konkreta verktyg med oss hem, som vi har haft stor nytta av i vårt vardagliga liv. Enkla knep för att sakta ner och stilla oss, och för att nå fördjupad tacksamhet, ödmjukhet och empati. Exempelvis att varje dag skriva tacksamhetsdagbok, att utföra kroppslig rörelse i form av t ex yoga eller promenader samt att nyttja de meditaionsspårsom Jörgen spelat in och delat med sig av. 

 

De här dagarna tillsammans med Jörgen var så fantastiska och gav såklart mersmak! Jörgen hade vid ett tillfälle berättat om sitt kommande liveforskningsprojekt på människors kollektiva kärlekshandlingar tillsammans med HeartMath Institute, något som vi gärna ville deltaga i. Han lovade att hålla oss uppdaterade med information om projektet, och rätt vad det var dök det upp ett mail från Jörgen. Och vilket mail sen! Jörgen ville bjuda in oss som HEDERSGÄSTER gäster till sin föreläsningsserie. Han ville visa på betydelsen när vi hamnar i kärleksfulla sammanhang. Vi är så oerhört tacksamma för det här erbjudandet!, vi saknar ord att beskriva den generositet och kärlek som Jörgen överöser oss med!

Stort tack!
Micke & Caroline 

 

”Jörgen Tranbergs ord”

Nu kan du vara med och bidra att ge från hjärtat med en gåva på 10 kr på önskad föreläsningsdag som går oavkortat till Hedersgästerna Caroline och Mickael Edlund resa och uppehälle så de kan deltaga på seminarierna. Allt som finansiellt inte täcker kostnaderna kompenserar Bröderna Jörgen och Christer Tranberg. Vid eventuellt ekonomiskt överskott skänks allt oavkortat till föreningen Livslustfonden, f.d. Stödkompisar.

Läs mer på www.livslust.net

 

 

 

Vi ses snart i ljus och kärlek Sanaz salmasi

UNIVERSAL HEART DAGAR 1:a AUGUSTI SLÄPPS BILJETTERNA!

UniversalHeart dagar en föreläsningsserie som förenar vetenskap och andlighet! Nordens största individuella och kollektiva mätning av upplevelsebaserad information. Den 1:a agusti släpps biljetterna men nu får ni information om vilka som deltar och datum i STOCKHOLM och GÖTEBORG.
 
 
 

1. Hjärnans medvetande går via Hjärtat

Dagens tema är hjärtats påverkan på våra celler och dess betydelse i skapandet av hjärnan. Ljusets språk.

Musiker: Anci Hjulström och Rickard Åström

Gästföreläsare: Agneta Sjödin och Leah Allén

 

Stockholm den 17 oktober 2014, China Teatern kl 09.30-17.00

Göteborg den 31 oktober 2014, Draken/Folkets Hus kl 09.30-17.00

 

Kostnad: 495 kr exkl moms

(619 kr inkl moms)

 

2. Hjärnans medvetande går via Universum

Dagen fördjupar bl a förståelsen av hjärtfältets påverkan på vår verklighet.

 

Musiker: Thomas Di Leva

Gästföreläsare: Janique Svedberg och Thomas Di Leva

 

Stockholm den 21 november, China Teatern kl 09.30-17.00

Göteborg den 28 november, Gothia Tower/Svenska Mässan kl 09.30-17.00

 

Kostnad: 495 kr exkl moms

(619 kr inkl moms)

 

3. Hjärnans kosmiska medvetenhet skapar verkligheter

Temat för dagen är materiens olika rörelsevibrationer och vågrörelsers påverkan på olika strukturer, t ex ekonomi.

 

Musiker: Susanne Häll

Gästföreläsare: Terry Evans och Gunnar Michaneck

 

 

Stockholm den 7 februari 2015, China Teatern kl 09.30-17.00

Göteborg den 21 februari 2015, Draken/Folkets Hus kl 09.30-17.00

 

Kostnad: 495 kr exkl moms

(619 kr inkl moms)

 

4. Vårt mind och hjärtats medvetande formar fält i universum

Dagens fokus utgår från kommunikationen mellan cell och galaxsystem - en vibration som skapar känslor som leder till handlingar.

 

Musiker: Dan Reed

Gästföreläsare: Björn Natthiko Lindeblad och Leah Allén

 

Stockholm den 13 mars 2015, China Teatern kl 09.30-17.00

Göteborg den 20 mars 2015, Draken/Folkets Hus kl 09.30-17.00

 

Kostnad: 495 kr exkl moms

(619 kr inkl moms)

 

5. Ni och jag förenas i perfekt symmetri – Medveten kärlek bortom form

Dagen omfamnar möjligheten att skapa en medveten hjärna som i sin tur skapar medvetna känslor.

 

Musiker: Hemlig artist

Gästföreläsare: Lasse Gustavsson och Malin Berghagen

 

 

Stockholm den 8 maj 2015, China Teatern kl 09.30-17.00

Göteborg den 22 maj 2015, Gothia Tower/Svenska Mässan kl 09.30-17.00

 

Kostnad: 495 kr exkl moms

(619 kr inkl moms)

 

6. Kvantfysikens medvetna universum i vår kropp

Fyra seminarier via internet.

 

Den 12 november 2014 kl 17.30-20.30

Den 28 januari 2015 kl 17.30-20.30

Den 4 mars 2015 kl 17.30-20.30

Den 15 april 2015 kl 17.30-20.30

 

Kostnad: 495 kr exkl moms (för alla fyra tillfällena)

(619 kr inkl moms)

 

**Anmäl dig till alla sex alternativen och få en seminariedag - samt all internetundervisning - gratis**

Specialpris: 1995 kronor exkl moms (2494 kr inkl moms)

 

Det går även att boka fristående seminarium.

 

Allt säljs genom Ticnet.se (Göteborg/Folkets Hus och Svenska Mässan/Gothia Tower) och Showtic.se (Stockholm/China Teatern) och eventet heter Universal Heart

 

 

Förändringen skapar vi tillsammans! Målet är villkorslös kärlek. Va med och delta i experimentell live-forskning! Ju fler vi är - desto större medvetenhet kan vi få tillgång till. Ju fler personer och kraftfält som går att mäta, desto tydligare blir just ditt kraftfält och detta får en effekt på ditt liv och på alla i din omgivning
Vi ses i Ljus&kärlek Sanaz Salmasi