TACK FÖR DET JAG KAN GÖRA

TACK FÖR DET JAG KAN GÖRA.

Jag tittade ikväll på, "Efter Flodvågen" på TV4 och blev så oerhörd gripen hur skört livet är. Vi alla som andas just nu har en möjlighet att känna tacksamhet att vi kan göra endast det, andas... 
I och med denna möjlighet så finns det så mycket att kunna göra i det lilla, göra för varandra. En människa som har inspirerat mig mycket för hon vågade förändra, Susanne Jonsson. Filmen visade bl.a om Susannes barnhem i Muang Mai i Phuket, Thailand. Jag har följt hennes livsvision som skapades efter hon miste sina 2 döttrar i Tsunami 26 december 2004. Idag hjälper hon bl.a föräldralösa barn, eller barn som är utsatta på ett eller annat sätt. Jag tror så djupt på kraften att skapa möjligheter som upplevs större än din egna verklighet, och ditt egna liv så som du betraktar ditt liv. För enkelheten kallar jag det för hjärtats kraftfält. Det finns idag vetenskap som bekräftar att det är inte endast en filosofi. Vi människor ges en möjlighet att förenas i denna kraft. En kraft som ser ut att skapas från hjärtat.

Jag kan med stolthet säga att på ett år har jag tillsammans med min bror, Christer Tranberg tillsammans med organisatörerna för söndagsmeditationerna Sanaz Salmasi och Ida Stjernkvist  lyckats skänka lite dryg 100,000 kronor till dessa barn. Jag numera lever mitt liv så som att det är endast detta år jag har kvar så "Jörgen se till att varje dag förändra dig till det bättre dig och bli en bättre människa och skapa det du är ämnad att skapa utan att förbruka dig själv". Det är en smal balansgång.

Därför tar jag innehållet med största allvar att jag vill verkligen tillsammans med dig skapa möjligheten att fira min 50 års dag på det sättet som ger mig mest från mitt hjärta. Dessa dagar önskar jag att du skall komma och skapa möjligheten. Jag vill från hjärtat ge dessa barn en bättre möjlighet för att jag endast lät min 50 års dag bli tillgänglig för oss. Inte bara mig. Inte bara mig och dig utan för oss. Jag offrar inget. Jag endast skapar miljöer av möjligheter där du får vara förhoppningsfulla meningsfullhet, denna kväll blir det lättsamma strukturer men innehållet vill jag skapa från kärlek i era hjärtan till andra som behöver oss som kan förändra.

Denna film på TV4 är endast orsaken varför dessa textrader skapades från en djupare plats i mitt hjärta så här sent.

Varmt välkommen till min dag som är ämnad att vara vår dag.

https://www.facebook.com/events/1511186055812459/

 

GUIDAD MEDITATION MED JÖRGEN TRANBERG 28:E DECEMBER I GÖTEBORG

SÖNDAGEN DEN 28 DECEMBER KL 17-19 i Göteborg guidar Jörgen Tranberg oss i meditation. 
Två timmar från hans hjärta. Inledande tal om tacksamhet, försoning när året 2014 lider mot sitt slut. För att välkomma året 2015 i symmetrisk synkroniserad kärlek utan förväntning.
Därefter guidar han oss i en meditation mellan dessa processer av möjlighet.
Jörgen avslutar sedan med ett tal för att kärleksfullt omfamna det nya året 2015.
Boka din plats via mail till jorgentranberg65@gmail.com. Det är oerhörd viktigt att du avbokar din plats i god tid så någon annan på vår väntetid kan få möjlighet till använda din plats. Ej avbokad tid debiteras med donations 50 kronor som oavkortad doneras till Barnhemmet Muang Mai. 
Tack för visad hänsyn!
Kostnad : donation på minst 50 kr. Plats medelas senare!
Jörgen Tranberg/ Sanaz Salmasi
 

JUL JULWEBINAR

Universal heart ger nu ett extra JUL webinar 15 dec kl.17.30-20.00.

Var med och lyssna på Jörgen Tranberg, Bröderna Tranbergs och Anders Nilsson, Heartmath Scandinavia. Både Jörgen och Anders kommer att bjuda oss på nya spännande fakta, inspiration och träningstips för inre balans. Vi ser fram emot en härlig kväll med fantastisk Universal heart energi tillsammans med dig.

För anmälan:
För dig som redan bokat alla 4 Universal heart webinar ingår detta webinar kostnadsfritt. Registrera in dig på länken nedan.

100 kr:
För dig som ej är inbokad på Universal heart webinaren kan nu medverka på detta extra JUL webinar för 100 kr/pers. Registrera dig på länken nedan och gör din inbetalning till

Bank giro nr: 5673-5152 , obs! Märk betalningen med ditt namn så vi kan registrera din betalning. Tack!

Registrera dig för webinaret här:
https://attendee.gotowebinar.com/regist…/7127754914249696514

Hjärtligt hälsning

Anders Nilsson, Heartmath Scandinavia
Jörgen Tranberg, Bröderna Tranbergs log