Hjärtat

Visste du att hjärtat är det enda organ som skapas i samma rörelse frekvens som grundenergins expansion i universum?

Visste du att hjärtat är den enda organ som skapas utanför din kropp och gick in i varje cell innan det blev ett hjärta?

Visste du att hjärtat skapade en rörelsefrekvens som motsvarar exakt så ditt hjärta är formad idag innan hjärtat blev ditt hjärta? 

Visste du att miraklet är att innan hjärtat blev det du har inom dig idag så är det naturvetenskapligt bevisat när din medvetna tanke går in i den rörelse rytmen som fanns innan hjärtat fanns. Just då transformerar du ut en elektromagnetisk kraft som är bevisat har en oerhört gynnsam effekt att för dig och andra? 
Vissa kallar det för att möta karismatiska, starka, kärleksfulla personer... 

Allt detta skall jag enkelt förklara naturvetenskapligt tillsammans med alla fantastiska människor som har varit med att skapa Universal Heart.

Delta i utlottning av en gratis Universal Heart dag!

Något som är grundläggande för Universal Heart är att all form av upplevelsebaserad information som berör oss djupt har ett oerhört värde; det är först när vi blir berörda som vi engagerar oss och tar till oss kunskap på ett djupare plan. Det är grundläggande om man ska kunna åstadkomma verklig förändring.
18:e oktober 2013 en oförglömmig dag då exact 709 personer samlades på Draken folkets hus i Göteborg och lyssnade på en fantastisk och inspirerande människa Jörgen Tranberg. Temat var Hjärnans medvetande går via hjärtat. 400 biljetter är sålda. Vi siktar på ännu mer. Ju fler vi är desto större medvetenhet får vi tillgång till som vi kan se. Din närvaro har stor betydelse! Din närvaro har betydelse för mänskligheten. Va med och skapa förändring! Vi skapar förändring tillsammans. Alla som köper biljett till första eventet kommer att delta i utlottning av en gratis universal heart event. Vinnaren presenteras på Bröderna Tranbergs facebook sida. Dela och sprid gärna bland era nära och vänner. 
https://www.facebook.com/www.tranbergs.net?fref=ts
För hela programmet gå in på www.universalheart.se
Ljus&kärlek 
Jörgen Tranberg
Sanaz Salmasi