I DET OBEGRIPLIGA KAOSET SÅ FINNS FÖRKLARINGARNA

Utmaningen är att inte lyssna på bakbruset och utmaningen är att inte försöka "ta bort" bakbruset utan finna biologiska den universella förståelse att vi kan skapa "vara" utan "göra" med daglig kontinuitet av praktiserande så bakbruset försvinner av sig själv utan att du ansträngde dig... Flow kalas det också.

I flera dagar har jag undervisat i cellens universella läkningsmöjligheter rent naturvetenskapligt men även gå bortom detta i teoretisk fysik och landa det i en bilogi, eller ta "motorvägens raksträcka in i vår biologi . Ni ser på bilderna av mina undervisningsanteckningar att om ni följer dess struktur så är allt solklart, i alla fall för mig, och till en viss del eleverna som var med under dessa dagar men för andra betraktare så ser det ut ungefär som ett gäng 5 åringar skulle rita hur en lekpark med djur ser ut utifrån fritt flöde. Ingen hjärna som blockerar men är i lekfullhetens universella möjlighet utan att anstränga sig, och det har de flesta 5 åringar. Men om du betraktar alla anteckningar så kan ett vaket öga se.

"Wow de försökte lösa den universella koden i vår kosmiska biologiska cellstrukturer hur de morfiska fälten skapar en embryologisk kropp från steg 1 till 7 utan att det var egentligen en kropp som byggdes utan endast dess medvetna perception möjliggjordes och bevisen ligger i den matematiska dialogen".

Men kul hade vi alla dagar och från den allvarsamma sidan så skildes vi åt utan att kunna skiljas åt. Det är endast "ny-gammal" kunskap. Inget nytt utan endast allt universell förståelse som skall väckas upp.

Jag ser det som mitt kall att förstå skapandet av all materia, den relation emellan materian som skapar en synkroniserad överföring av information och möjliggör det vi bevittnar. Där ligger potentialens möjligheten som...

Hjärtats väg

Samspelet mellan hjärta och hjärna

Informationsutbytet av oss som originalet ursprung med den universella relationen.

Mellan dig och mig...

Compassions väg...

Du kan om du vill vara med på Kajsas och mitt skapande Hjärtats väg i Sthlm den 10/9 och en hel dag i Gbg den 12/9 (se Kajsas inlägg strax nedanför).

Du kan också vara med när vi startar det morfiska utforskandet i fältet där vi inom kort kommer vara några tusen människor där flera gästföreläser kommer vara med och även Kajsa är givetvis en stor tillgång för detta fält. Detta är skapat för att vi strukturerat och tydligt kommer leka fram ett UniveralHeart.

www.universalheart.se tryck länken UniversalHeart Mentorutbildning