"Hjärtats väg - att hela och helas med kärlekens kraft"

För ett år sedan vandrade jag, som så många gånger förut, i skogarna runt vårt landställe i Roslagen. Jag var trött efter ett intensivt arbete med att få "Modern mystik" klar, och det var bara dagar innan den skulle publiceras. Nytt skrivande var det sista jag ville tänka på, men när plötsligt orden "Hjärtats väg - att hela och helas med kärlekens kraft" formulerades inom mig, förstod jag att en ny uppgift väntade, och att den dessutom var av den otåliga sorten.

Jag bävade. Att skriva om kärleken, kunde uppgiften bli större än så? För mig själv formulerade jag en önskan om hjälp, och skickade ut den i universum. En vecka senare blev jag medbjuden på ett seminarium av en vän. Föredragshållaren hette Jörgen Tranberg, och var för mig en då okänd person. När jag under dagen lyssnade på vad han hade att berätta om hjärtat och den villkorslösa kärlekens kraft, om människans tillblivelse och om vår koppling till universum, förstod jag att jag hittat den hjälp jag bett om.

Tillsammans har Jörgen och jag nu skrivit den bok som blivit den avslutande i min trilogi om människans dolda potential.

Vår gemensamma process har varit präglad av ett djupt personligt utforskande, där vi båda – på olika sätt och olika håll – gett oss in i ett sökande efter svaren på vad kärlek egentligen är. Det vi fann var häpnadsväckande. I mötet mellan vetenskap och mystik vecklade kärlekens helande kraft ut sig som en gnistrande vision. Vi har gjort vårt bästa för att tillsammans spegla och förmedla den.

Den 12 september bjuder vi nu in dig till ett heldagsseminarium i Göteborgs Folkets hus. Temat är Hjärtats väg. Vi vill dela berättelsen om det äventyr som boken blivit, men framför allt vill vi, genom att dela våra egna personliga erfarenheter och kunskaper, vetenskap och mystik, inspirera dig att själv våga ta steget ut på ditt eget hjärtas vackra väg.

Vi hälsar dig varmt välkommen till en mycket speciell dag!

KAJSA INGEMARSSON

Boka din biljett på Ticnet, så ses vi den tofte!
OBS! Du kan boka ett signerat ex av boken på samma gång!
http://www.ticnet.se/…/universal-heart-hjartas-vag-b…/389377