Workshop med Jörgen Tranberg och Kajsa Ingemarsson

Glädjefyllda, berörande och transformerande dagar för dig som vill få guidning att finna dig till rätta på hjärtas väg, och utvecklas tillsammans med andra i en vilsam och vacker miljö.

Vi tillbringar fyra fantastiska dagar tillsammans. Kajsa och Jörgen varvar föreläsningar med övningar, meditationer och stillhet i grupp. Däremellan har du gott om tid att reflektera, njuta av platsen och naturen, vila vid poolen, och umgås med andra som kommit dit av samma anledning som du. 

Kerstin Sörbom – resans passionerade arrangör, men också utbildad coach och samtalsterapeut – har valt platsen med omsorg åt oss.

Mallorca är känt för sin helande och kraftfulla energi, och vi befinner oss långt från turistströmmen på vårt vackra och stämningsfulla hotell Es Moli, en typisk mallorcansk 1800-tals herrgård i den lilla byn Deia. Utsikten gör dig andlös. 

I horisonten skimrar det ändlösa havet, och bakom hotellet tronar de kringliggande Tramuntana- bergen i all sin kraft. En bäck rinner ner från bergen i den lummiga trädgården och försörjer hotellet med färskt källvatten. På terrasserna klättrar åsnor och getter, och morgonens apelsinjuice kommer direkt från de egna odlingarna. 

Es Moli är en lugn och fridfull plats där vi kan hitta trygga utrymmen för inre och yttre upplevelser.
 
https://www.facebook.com/F%C3%B6lj-ditt-Hj%C3%A4rtats-v%C3%A4g-och-res-med-oss-till-ljuvliga-
Mallorca-1487483118218729/timeline/
 
Läs mer på www.ksutveckling.se