Delta i utlottning av en gratis Universal Heart dag!

Något som är grundläggande för Universal Heart är att all form av upplevelsebaserad information som berör oss djupt har ett oerhört värde; det är först när vi blir berörda som vi engagerar oss och tar till oss kunskap på ett djupare plan. Det är grundläggande om man ska kunna åstadkomma verklig förändring.

Förändringen skapar vi tillsammans

18:e oktober 2013 fyllde vi  Draken Folkets Hus i Götebog med exact 709 personer. I år är det mer än 400 biljetter sålda. Låt oss bli 700 den 17:e oktober 2014 också. Det är Nordens största individuella och kollektiva mätning av upplevelsebaserad information i samarbete med HeartMath Scandinavia.  Ju fler vi är desto större medvetenhet kan vi få tillgång till. Ju fler personer och kraftfält som går att mäta, desto tydligare blir också ditt personliga kraftfält  och det har effekt på ditt liv och på alla i din omgivning, vilket vi kommer att se.
Alla deltagare som deltar i första event dagen 17:e oktober, kommer att delta i utlottning av en gratis event dag! Vinnaren kommer att prenteras på Bröderna Tranbergs facebook sida https://www.facebook.com/www.tranbergs.net?fref=ts