HJÄRTATS MEDVETANDE GÅR VIA UNIVERSUM

DEN 28 NOVEMBER ÄR DET DAGS FÖR NÄSTA UNIVERSAL HEART PÅ GOTHIA TOWER I GÖTEBORG. 

TEMA: HJÄRTATS MEDVETANDE GÅR VIA UNIVERSUM

Till vår glädje så har många biljetter sålts och alt pekar på att det blir helt slutsålt. Förra dagen den 31 oktober var helg magisk så mina egna förväntning är i ett stillsam vetande att dagen kommer ha stor betydelse för oss alla.
För mer information och biljettförsäljning universalheart.se

Vi kommer även den dag blanda innehållet - naturvetenskapliga förklaringsmodeller med filosofiskt utforskande. 

Jag känner stor entusiasm för jag skall presentera helt ny forskning om DNA spiralen och bygga en bro till den kvantfysiska universum. Bron däremellan kommer vara neuropsykologin och hjärtats cellbiologiska möjlighet tillsammans med våra sinnesorgan och ljuset kraftfält. 

De andra föreläsarna är Anders Nilsson på HeartMath, Jan Jutander tillsammans med Lars Landström försätter att utföra experiment. Janique Svedberg föreläser om sin livsvision att finna hållbara verktyg för att stödja och hjälpa beroende, missbruk och medberonde från ett naturvetenskapligt holistiskt perspektiv, genom Recovery Coach. Janique är en kärleksfull energi bomb bortom det mesta. 
Fredrik Swahn kommer tillbaka. Sist tog han oss med storm med hans musik och närvaro. 
Sista medverkande, Thomas Di Leva behöver ingen närmare presentation. Han kommer förmedla som alltid sig själv, hans livsvision med sin musik men även föreläsa att "Stå i sin styrka av att vara sig själv - Jag är Jag."

"Neuro-Biodynamiska Hjärtmeditationer". 

I somras så påbörjade Thomas och jag utveckla meditationer framtagna för ett terapeutiskt syfte.
Resultatet blev ca 2 timmar meditationer som grundar sig på Naturvetenskap, Psykologi och Forskning.
Resultatet blev Neuro-Biodynamiska Hjärtmeditationer. 

Dessa meditationer är otroligt starka verktyg för att fördjupa förståelsen av hjärtfältets påverkan på vår verklighet. De har både läkande, avstressande och harmonierande verkan.
Dessa sessioner bygger på ett unikt samspel mellan den emotionella och den fysiska kroppen. 

Thomas Di Leva har under mer än 1 års tid utvecklat Zenmind Sound Technology som bygger på en rad vetenskapliga upptäckter om hur hjärnan och kroppen påverkas av olika ljudfrekvenser.
I sin unika meditativa ljudteknologi som Thomas Di Leva skapat ingår en kraftfull mix av: binaural beats, isochronic tones, white noise frequencies och subliminala hypnotiska frekvenser. De bygger samtliga på vetenskapligt bevisade metoder för att framkalla djup meditation och avslappning automatiskt.
Zenmind Sound Technology framkallar och stimulerar automatiskt de 5 hjärnvågsfrekvenserna...

Den 28 november är det premiär Neuro-Biodynamiska Hjärtmeditationer!

Nu återstår endast en sak. 

Allesammans; 
Hjärtligt varmt välkomna!